Veelgestelde vragen - Verpakking

Moet ik extra betalen voor de koelbox?

Neen, er zijn geen extra kosten verbonden aan de levering van de koelbox.

Wat kan ik doen met de isomo koelbox?

De speciale dubbelwandige koelbox houdt samen met de koelelementen de inhoud voor minstens 24 uur koel. Ook handig als extra koelruimte voor feesten of evenementen. 
Je kunt de box hergebruiken en uit ervaring weten we dat de klanten deze koeling extra handig vinden als het buiten héél warm is.
Ook de speciale koelelementen kun je hergebruiken.

Wat kan ik doen met de koelelementen?

De koelelementen zijn herbruikbaar. Stop ze in de diepvries en gebruik ze voor een picknick op een warme zomerdag of voor transport van diepvriesproducten. Pas wanneer de kussentjes minder bol staan, verliezen ze aan effectiviteit. We raden je aan om de koelelementen maximaal 2 keer te hergebruiken en ze daarna weg te gooien.

Blijft de koelbox echt gedurende 24 uur fris?

Ja, op voorwaarde dat de koelbox gesloten blijft na de eerste check bij levering en dat je hem niet in direct zonlicht plaatst. We hebben de effectiviteit meerdere malen getest met temperatuurloggers. Dankzij de professionele koelelementen blijven die 24 uur gegarandeerd.
(Onze tests gingen tot 36 uur en zelfs dan was de box nog voldoende koel)

Kan ik de koelbox gewoon meegeven aan de chauffeur bij levering?

Ja, dat kan. Neem je producten uit de koelbox en geef de koelbox mee aan de chauffeur. Die bezorgt hem dan opnieuw aan ons.
Let wel: indien het transport verzorgd wordt door Dynalogic (buiten de agglomeratie Gent) dan worden normaalgezien de boxen niet terug meegenomen.

Hoe werkt de vacuümverpakking?

Producten vacuüm verpakken is hygiënisch en handig omdat ze daardoor langer houdbaar zijn. De stevige vacuümverpakking zorgt ervoor dat het product goed beschermd is in de diepvries.

Let op! Een vacuümverpakking is slechts effectief als ze intact blijft. Zodra er een gaatje in de verpakking komt, vervalt de unieke werking. 

Neem het product minimum 1 uur voor gebruik volledig uit de vacuümverpakking en laat bekomen in de koelkast. De dag voor gebruik mag ook. Dat maakt het afkruiden extra leuk!

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1