Veelgestelde vragen - Levering

Binnen welke tijdspanne wordt er geleverd?

Van dinsdag tot en met zaterdag van 10h-15h.

Handig weetje: je kunt in de opmerkingen (bij de check-out) een ander tijdskader aangeven indien dit niet past. Wij houden hier rekening mee.

Bijvoorbeeld: 
08:00-13:00h
13:00-18:00h
17:00-22:00 zaterdag niet
Bij ons betaal je hiervoor geen extra toeslag

Wees zeker thuis of laat een adres na van buren of een omgelegen winkel in de speciale opmerkingen bij de check-out.
Indien transport gebeurt door onze partner Dynalogic wordt een pakket immers nooit onbeheerd achtergelaten.


Is er een afhaalpunt?

Ja, je kan kiezen tussen levering of zelf afhalen op een afhaalpunt. Tijdens de laatste fase van het online bestelproces krijg je die keuze. Afhalen kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 12 uur in ons atelier: Nijverheidskaai 18B, 9040 Sint-Amandsberg. Maar natuurlijk is thuis laten leveren veel makkelijker ;-)

Op aanvraag is er een extra afhaalpunt in Oostkamp: dit doe je via jouw "speciale wensen" tijdens het uitchecken in de webshop. Bel eerst eens dan horen we jullie eens en bespreken we de mogelijkheden :)
0495/54.58.63


Hoeveel transportkosten moet ik betalen?

Vanaf 150 euro is de verzendingkost gratis.

Vanaf 80 euro bedraagt de verzendingskost 12,95 euro. Doordat je bij de opmerkingen tijdens de check-out een specifiek tijdskader kan aangeven is dit een héél voordelig tarief. Bij ons betaal je hiervoor geen extra toeslag.

Voor een bestelling van minder dan 80 euro, rekenen we 18,70 euro verzendingskosten aan. Tijdens het online bestelproces krijg je daar automatisch een zicht op. Houd dat bedrag in de gaten: soms kan de bestelling van één extra product een groot verschil maken!

Als je verandert van tijdskader rekenen wij hiervoor ook geen extra toeslag aan, ook niet voor levering in heel de Benelux (België, Nederland en Luxemburg). 

Waar levert Brochette.be aan huis?

We leveren in heel de Benelux zonder extra toeslag.

Tip: Je kunt jouw bestelling ook altijd op je werkplaats laten leveren.

Handig weetje: registreer je alvast op onze nieuwsbrief, via de homepage van brochette.be (onderaan), zo houden we je te allen tijde op de hoogte.


 

Ik ben niet thuis bij de levering en het is buiten 30 graden?!

Er wordt verwacht van de klanten dat ze thuis zijn op moment van levering, of dat een adres van een buur wordt meegegeven via de "opmerkingen" bij het afronden van de bestelling.
Als de transportfirma Dynalogic het transport verzorgt dan is het in hun policy om géén pakket onbeheerd achter te laten omwille van de voedselveiligheid.
Ter info:
De box van brochette blijft minstens 24 uur gekoeld, dit hebben we getest.
Hij mag enkel NIET in direct zonlicht geplaatst worden.


Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1