Over brochette.be

De liefde voor vlees en culinair genot stroomt al decennialang door onze aderen. Vleesbedrijf Bourgonjon levert al sinds 1926 vlees van topkwaliteit aan restaurants en cateringbedrijven. Maar het idee om die passie online te delen en toegankelijk te maken voor iedereen, komt natuurlijk van jong bloed.

Laurenz-Maximus Bourgonjon organiseerde op een mooie zomeravond samen met z’n vrienden van de scouts een barbecue aan de Leie in Sint-Martens-Latem. Hij zorgde voor het eten, zij voor de sfeer en de toon was gezet. Geprikkeld door de positieve reacties, plande Laurenz-Maximus zijn volgende avontuur: een culinaire avond volgens de regels van de kunst. Met gesteven tafellakens, servies en een topmenu op tafel. Opnieuw een schot in de roos!

Zowel hij als gastheer als zijn vrienden als gast raakten verkocht aan de intimiteit en de warmte van samen lekker te eten. Niets brengt mensen dichter bij elkaar dan een maaltijd die met liefde bereid is. Precies die momenten blijven in ons geheugen gegrift staan, als voetafdrukken van een tastbare vriendschap.

Brochette.be wil aan die cultuur van gezellig samenzijn, van genieten op topniveau haar steentje bijdragen. Onze heerlijke, ambachtelijke bereidingen vormen de basis van een authentieke beleving. Voor die kwaliteit willen wij tekenen, voor dat deeltje van je verhaal staan wij garant. Als een kwaliteitslabel, gebrand op de huid.

Het leven is mooi, laten we het vieren. Steek dat vuur aan en be-leef!

Warme groet,

Elke en Laurenz-Maximus
Founders Brochette.be

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1