Terug naar overzicht

Nieuwsbrief januari 2020 - Happy 2020, misschien kunnen we jou ook dit jaar inspireren?

10
januari

Elke

Eerst en vooral wensen wij jullie een gezond en overvloedig 2020!

Onze lancering online is ondertussen al een jaar geleden en graag maken we even tijd om jullie te bedanken voor het vertrouwen in Brochette.be.

"DANK JE WEL"

Ook dit jaar willen we terug meewerken om iedereen samen te brengen en de lekkerste gerechten op tafel te kunnen toveren. Zo zijn we steeds op zoek naar topproducten en staan we paraat met advies en handige tips. Veel leesplezier en tot binnenkort!

Jullie favoriet tijdens de Feestdagen. 

En stiekem ook die van ons.. de carpaccio van West-Vlaams Rood. Uniek en ongezien aangeboden door Brochette.be op een bordje, vers afgesneden en afgewerkt met een bijzonder smaakvolle "sterrentouch". Jij voegt er enkel aan toe: olijfolie + fleur de sel + peper en eventueel enkele druppels citroensap voor de liefhebbers. Onze sterrenchef Jean Bodé bereidt een oliemengeling die zich onder de carpaccio bevindt. Dit is het perfecte voorgerechtje of overheerlijk bij de apero.

Nieuwkomers in ons assortiment!

De côte à l'os die nieuw is in ons assortiment is van absolute Ierse topkwalilteit. De Black Angus Fingerbone, een echte smaakbom! De côte à l'os weegt ruim 1kg en is voldoende voor 3 à 4 personen, afhankelijk of er nog een voorgerechtje is of niet :-) Let wel, deze Fingerbone is zeker 8 tot 10cm dik en heeft een kort been: vandaar "Fingerbone".

Pili-nut Mount Mayon Himalayan Salt "Wonderfood" wordt dit genoemd! Een bom van natuurlijke voedingssupplementen en een smaaksensatie die elke topchef doet zwichten. Brochette.be is dan ook als eerste in België voor de online-verkoop. Lees zeker ook eens onze uitgebreide blog over dit superfood. 

"Als Edmond online kan bestellen bij Brochette.be dan kan jij dit ook! Edmond is onze oudste klant en we krijgen er homemade pralines bovenop! Nie te geloven.. Dank je wel!"

Stel je dit stukje vlees voor dat uit de oven komt! De rosbief is gegarneerd met een 3-tal laagjes vet en met verse kruiden uit onze eigen tuin: salie, rozemarijn en tijm! M.a.w. dit stukje vlees is ovenklaar! We leveren deze rosbief 1kg (4 à 5 personen) vacuüm verpakt. Het sap van de cuisson die daar van komt is heerlijk! Bestellen is de boodschap.

Geen tijd om te koken?

Soms wil je heel graag een lekker, vers gerecht op tafel zetten maar kom je er niet aan toe. Geen tijd of soms eens geen goesting! Geen paniek, ontdek ons assortiment comfortfood. Het enige wat jij daarvoor moet doen is surfen naar Brochette.be en in enkele klikken je comfortfood bestellen. Daarna kan je het simpelweg ophalen bij ons of maak het jezelf helemaal gemakkelijk en laat je bestelling gewoon thuis leveren!

 

 

 

 

 

 

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1