Bestelling

Vlees online bestellen?...

Voor velen lijkt dit nog iets “not done”

Bij de opstart van Brochette.be ondervonden we tijdens vele interviews dat mensen veel vragen hebben over hoe de bestelling en het transport gebeurt.
Via “Veelgestelde vragen” kom je al één en ander te weten, doch via deze pagina zetten we nog eens de werkwijze op een rijtje van bestelling tot levering :

Wanneer je een diner of een bbq plant, weet je vermoedelijk een datum en het aantal personen en dan kan je dit plannen op de webshop ;)

We hebben ondervonden dat de klanten van brochette.be het liefst bestellen à la carte.
Op deze manier bestel je alles apart volgens de hoeveelheid dat je wenst.

Merk op dat je ook gewoon vlees kan bestellen voor op te slaan in je diepvries. We verpakken hiervoor alles per stuk vacuüm.

Enkel gehaktbereidingen zijn moeilijk vacuüm te verpakken (bijvoorbeeld saucisses), dit wordt dan netjes verpakt op schaaltjes die handig zijn om in te vriezen. Sommige verpakkingen zijn verpakt onder gas.

De prijzen zijn altijd geafficheerd per stuk. 

Telkens je bestelt, wordt jouw mandje gevuld en krijg je onmiddellijk een overzicht van de kostprijs.

Weet dat je steeds een speciale offerte kan vragen vanaf 50 personen. Dan contacteer je ons via info@brochette.be en we spreken verder af.

Je kiest voor afhaal in ons werkatelier (10h-12h)(Nijverheidskaai 18B Sint-Amandsberg) of voor levering aan huis. Op aanvraag is er een extra afhaalpunt in Sint-Martens-Latem (NA 14h)---> dit vraag je in de "speciale wensen" tijdens uit uitchecken.

Je vult je gegevens in zoals naam, adres, leveradres, speciale wensen ivm het leveringstijdstip, of bijvoorbeeld een plek waar wij uw bestelling mogen afzetten indien je zelf niet aanwezig bent, of bijvoorbeeld een plek bij de buren.
De box van Brochette.be blijft immers gekoeld!

Als je een factuur wenst voor jouw eigen bedrijf, dan geef je de facturatiegegevens mee.

Je kan vervolgens betalen via de KBC betaalknop, Bankcontact, Visa of Maestro of Mastercard.

Daarna ontvang je een bevestigingsmail waarin je een overzicht vindt van je bestelling, je keuze voor afhaal of je gewenste leverdatum.

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1