Algemene voorwaarden

20-5-2018

 

Welkom bij Brochette.be!

Je hebt vertrouwen in ons concept en je wenst te genieten van ons uniek aanbod en diensten.

Gelieve de verkoopsvoorwaarden aandachtig te lezen.

Door onze website te gebruiken en een bestelling te plaatsen gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

 

1. Bedrijfsinformatie:

Bourgonjon bvba

Nijverheidskaai 18b

9040 Sint-Amandsberg

Ond. nr.: 0471.567.676

email: info@brochette.be

GSM: 0495/54.58.63

www.brochette.be

 

2. Bestelling

De bestelling wordt geplaatst via onze website Brochette.be.

Enkel na ontvangst van een bevestigingsmail is de verkoop afgesloten.

Wanneer er door technologische redenen geen bevestigingsmail werd ontvangen binnen het uur, gelieve contact op te nemen op het nummer 0495/54.58.63 of te mailen naar info@brochette.be.

Het is de verantwoordelijkheid van de klant om alle informatie m.b.t. bestelling en levering na te kijken op correctheid.

 

3. Annulatie

Een annulering moet minimum 2 dagen voor de eerste leveringsdag per e-mail worden doorgegeven aan info@brochette.be.

Bij laattijdige annulering blijft het volledig bedrag van de bestelling verschuldigd.

Bij tijdige annulatie betalen wij het volledige bedrag van de bestelling terug of reserveren we dit bedrag voor een nieuwe bestelling.

Wijzigingen aan een bestelling zoals een latere leveringsdag, wijziging van samenstelling van een pakket wordt beschouwd als een annulatie.

Omdat wij werken met verse producten met beperkte houdbaarheid, is er geen herroepingsrecht van toepassing zoals wettelijk bepaald.

 

4. De prijs

Alle geafficheerde prijzen zijn inclusief BTW.

Indien leveringskosten worden aangerekend, dan worden die apart vermeld.  

De leveringskost bedraagt 11,95 euro per levering vanaf 80 euro.

Vanaf 150,00 euro is de leveringskost gratis.

Indien de aankoopsom kleiner is dan 80 euro wordt een leveringskost aangerekend van 17,70 euro.

 

5. Betaling

De betaling gebeurt onmiddellijk bij de bestelling.

Er kan alleen betaald worden met de bij de bestelling aangegeven betaalwijzen: KBC-betaalknop, Bancontact, iDEALMaestro, Mastercard of Visa.

Wanneer achteraf blijkt dat een bedrag niet kon geïnd worden, dan zal het bedrag opgevraagd worden per e-mail en zal er 15,00 euro administratiekost aangerekend worden.

 

6. Conformiteit en garantie

Wij garanderen dat onze goederen conform zijn aan je bestelling en voldoen aan de normale verwachtingen die je ervan mag hebben rekening houdende met de specificaties van het product.

Wij garanderen je natuurlijk ook dat onze goederen voldoen aan alle op het ogenblik van je bestelling bestaande wetgeving.

Gelieve uw bestelling zo snel mogelijk te controleren en ons onmiddellijk (ten laatste de volgende dag) op de hoogte te brengen mocht er iets niet in orde zijn. Dit kan per e-mail naar info@brochette.be of via de contactmogelijkheden op de webshop.

Nadien vervalt elk recht op vervanging of compensatie.

De aansprakelijkheid is beperkt tot de waarde van de geleverde goederen.

 

7. Levering

Je kan kiezen voor leveren of zelf afhalen. Tijdens de laatste fase van het online bestelproces krijg je die keuze.

Leveren aan huis:

Alle goederen en diensten worden geleverd op het door jou bij je bestelling aangegeven adres.

Op de webshop geef je de leverdatum zelf aan.

Je kan bestellen vandaag voor 9 uur en de volgende dag levering aan huis.

Natuurlijk kun je ook op die manier vroeger inplannen en zelf een andere leveringsdatum invullen.

 

Leveringskost :
0-80 euro : 17,70 euro
80-150 euro : 11,95 euro
>150 euro : gratis

Vermeld je voorkeur gerust bij de opmerkingen, dan houden we daar rekening mee. Je wordt verwittigd wanneer de chauffeur naar jou onderweg is.
Wij zijn niet verantwoordelijk indien een levering volgens jouw instructies onbeheerd aan je deur of op een andere plek werden geleverd, beschadigd, verloren of gestolen wordt.
Als we niet in staat zijn om uw levering uit te voeren door overmacht (weer, staking, motorpech, verkeersproblemen of in gebreke blijven van leveranciers) dan zijn wij niet aansprakelijk voor het eventuele verlies of ongemak.
Wanneer een levering niet kon worden geleverd door omstandigheden, dan wordt dit geschonken aan de voedselbanken. Daar wij verse voeding leveren kan het geen 2de maal worden aangeboden.
We kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor enige gevolgschade wegens laatijdige levering of niet-levering door de transporteur die wij hebben aangesteld. Onze verantwoordelijkheid is om in dat geval de terugbetaling uit te voeren.

De koelboxen mag je houden of terug meegeven aan de chauffeur.

Afhalen:

Afhalen kan van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10 en 12 uur in ons atelier: Nijverheidskaai 18B, 9040 Sint-Amandsberg.  

Op te merken valt dat de service van Brochette.be optimaal is bij de levering aan huis omdat het gemakkelijk is alsook omwille van het gekoeld vervoer.


8. In geval van overmacht zijn wij niet gehouden onze verplichtingen na te komen. In dat geval kunnen wij ofwel onze verplichtingen opschorten voor de duur van de overmacht ofwel de overeenkomst definitief ontbinden.

 

9. Intellectuele Eigendom

Onze website, logo’s, teksten, foto’s, namen en in het algemeen al onze communicatie zijn beschermd door intellectuele eigendomsrechten die hetzij bij ons, hetzij bij onze toeleveranciers of andere rechthebbenden liggen.

Het is verboden gebruik te maken van en/of wijzigingen aan te brengen in de intellectuele eigendomsrechten zoals beschreven in dit artikel. Zo mag je bijvoorbeeld tekeningen, foto’s, namen, teksten, logo’s kleurencombinaties, enz, niet kopiëren of reproduceren zonder onze voorafgaande en uitdrukkelijke schriftelijke toestemming.

 

10. Klachtenregeling en geschillen

We hopen natuurlijk steeds dat al onze klanten 100% tevreden zijn. Als je toch klachten zou hebben over onze diensten, kan je ons contacteren via info@brochette.be. We doen er alles aan om je klacht binnen de 7 dagen te behandelen.

Op alle overeenkomsten die we afsluiten met onze klanten, ongeacht hun woonplaats, is uitsluitend het Belgische recht van toepassing en bij geschillen zijn enkel bevoegd: de Rechtbank van Oost-Vlaanderen Afdeling Gent. Indien om redenen van internationaal recht toch een ander recht van toepassing is, zal bij de interpretatie van huidige algemene voorwaarden in de eerste plaats teruggegrepen worden naar de Belgische Wet Marktpraktijken en Consumentenbescherming.

Toegevoegd aan je winkelmandje

Cote à l'os

Prijs: € 12,00
Aantal: 1